Na výrobu GRIZLY kešu krému používame prvotriedne kešu oriešky, ktoré nasucho pražíme a melieme na jemnú konzistenciu. Vznikne tak lahodné Arašidové maslo.
Vlastnosti a výhody: Kešu maslo rozomleté na lahodne hladkú konzistenciu. Maslá sa vyrábajú každý týždeň v malých dávkach, čo zaručuje výnimočnú kvalitu každého kusu.
Je kešu maslo zdravé? Primeraný príjem horčíka v potrave prispieva svojimi priaznivými účinkami k zníženiu únavy a vyčerpania, udržiava normálnu funkciu bielkovín a svalovú syntézu.
Tuky, ktoré obsahuje, sú však rastlinné a nenasýtené, a tie sú zasa prospešné pre naše zdravie! Preto je kešu maslo ešte zdravšie ako maslo vyrobené z mlieka. Okrem tukov je kešu maslo aj cenným zdrojom bielkovín a ďalších látok. Obsahuje napríklad vitamíny E, B1 a B3,
Koenzým Q10, kyselinu listovú, horčík a fosfor.
Na čo používať kešu maslo? Výborne sa hodí ako prísada do ovocných aj proteínových kokteilov, je to skvelá príchuť, s ktorou získate lahodnú orechovú chuť a všetky výživové benefity. Maslo si v kuchyni pri pečení zamilujete. Športovci budú nadšení, keď sa zmieša s tvarohom. Iný spôsob je rozmixovať ho na vločky. Výborne chutí aj s ovocím, napríklad s mesiačikmi alebo banánmi. Kešu maslo je vysokým zdrojom bielkovín a zdravých tukov.
Výživové informácie
|
100 g |
Energetická hodnota |
2 402 kJ / 574 kcal |
Tuky |
46,3 g |
- z toho nasýtené |
9,1 g |
Sacharidy |
32,7 g |
- z toho cukry |
5 g |
Vláknina |
3 g |
Bielkoviny |
15,3 g |
Soľ |
0 g |
Zloženie:
- Jemne mleté jadrá kešu 100%.
Informácie
- Administratívne pridelenie: Suché orechy.
- Výrobok neobsahuje palmový olej, pridané cukry, oleje ani soľ. Je to len čistá kombinácia arašidov a čokolády v takom pomere, aby sme zachovali vynikajúcu chuť a skvelé výživové hodnoty.
- Krajina pôvodu: Česká republika.
- Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste.
- Balenie: Skrutkovacia plastová škatuľka zabezpečená hliníkovou fóliou a bielym vekom.
- Pred konzumáciou sa odporúča premiešať, olej na povrchu je prirodzený jav.