GreenFood Nutrition NÍZKOCUKROVÁ RÝCHLA KAŠA neobsahuje lepok a laktózu. Jeho základom sú komplexné sacharidy, ktoré majú nízky glykemický index a pomalšie uvoľňujú energiu. Preto nás zasýti na dlhší čas a pomáha tiež skrotiť chuť na sladké v neskorých popoludňajších hodinách. Kaša má nízky obsah cukru, živiny sú v optimálnom pomere bez nežiaduceho vysokého obsahu tuku, ktorý sa často vyskytuje v potravinách s nízkym obsahom cukru. Vysoká kvalita rýchlej kaše GreenFood Nutrition LOW SUGAR sa odráža v použití tých najkvalitnejších surovín a sladení len prírodnými sladidlami s nízkym glykemickým indexom - erytritolom a Nutrize.
Instantné drvené bezlepkové ovsené vločky sa vyrábajú zo špeciálnej odrody ovsa, založenej na pôvodnej bezlepkovej odrode známej už tisícky rokov, ktorá má nižšiu výťažnosť, ale vyznačuje sa jemnou chuťou a vynikajúcou stráviteľnosťou. Bezlepkové ovsené vločky sú dobrým zdrojom základných vitamínov a minerálov vrátane vitamínov skupiny B, železa, mangánu a zinku. Pokrmy pripravené z týchto vločiek majú veľmi jemnú a krémovú konzistenciu. Pre ľudí s celiakiou alebo citlivosťou na lepok sú bezlepkové ovsené vločky ideálnou voľbou, pretože sú prirodzene bezlepkové. To z nich robí skvelú alternatívu k bežným pšeničným múkam a umožňuje bezpečné pečenie a varenie pre týchto ľudí bez rizika zdravotných komplikácií spojených s konzumáciou lepku. Hoci bezlepkové ovsené vločky majú nízky obsah kalórií, vďaka obsahu komplexných sacharidov poskytujú dostatok energie na bežné denné aktivity. Tieto sacharidy sa v tele uvoľňujú pomaly a majú nízky glykemický index, čím poskytujú stabilný zdroj energie. Bezlepkové ovsené vločky sú preto atraktívnou voľbou pre tých, ktorí uprednostňujú aktívny životný štýl a hľadajú bezlepkové a udržateľné alternatívy v strave. Bezlepkové ovsené vločky sú dôležitým zdrojom rozpustnej a nerozpustnej vlákniny. Takže nás zasýtia na dlhšiu dobu a pomáhajú tiež skrotiť chuť na sladké v neskorých popoludňajších hodinách.
Erytritol sa vyrába fermentáciou glukózy = 100 % prírodné sladidlo. Má glykemický index 0, a preto neovplyvňuje hladinu cukru v krvi. Jeho obsah v strave je spojený s viacerými funkciami. Jeho hlavnou úlohou v tráviacom trakte je prebiotické pôsobenie. Nie je preháňadlo a nespôsobuje zubný kaz. Je vhodný pre diabetikov, vegetariánov, vegánov, celiatikov a na redukciu hmotnosti.
Nutriz M IC je patentovaná stabilizovaná zmes sušeného ryžového sirupu, ryžového škrobu a ryžovej múky. Nutriz má certifikáciu HALAL, KOSHER. Je vhodný pre vegetariánov, vegánov, ľudí trpiacich intoleranciou laktózy, celiakiou a alergikov. Nutriz M IC je inovatívny výrobok na trhu s potravinami, ktorý zdôrazňuje multifunkčnosť a nutričné výhody ryže. Táto ryžová zmes obsahuje starostlivo vybrané zložky, ktoré spotrebiteľom poskytujú kvalitný, chutný a ľahko pripraviteľný výrobok. Nutriz M IC je navrhnutý tak, aby jeho príprava bola čo najjednoduchšia. Po zriedení zmesi s vodou vytvoríte nápoj, ktorý je okamžite pripravený na pitie. Vďaka tomu je Nutriz M IC ideálny na rýchle občerstvenie, raňajky na cestách alebo ako alternatíva sladkých nápojov pre deti a dospelých.
Nutriz M IC má typickú sladkú ryžovú príchuť, ktorá je obľúbená v mnohých kultúrach na celom svete, a možno ju kombinovať s rôznymi príchuťami, ako je ovocie, vanilka alebo čokoláda, aby ste získali rozmanitejší zážitok z jedla. Nutriz M IC ponúka vďaka svojmu zloženiu množstvo výživových výhod. Ryža ako základná zložka je dobrým zdrojom sacharidov, ktoré poskytujú energiu potrebnú na každodenné činnosti. Ryža je tiež prirodzene bezlepková, takže Nutriz M IC je vhodný pre osoby s celiakiou alebo pre tých, ktorí sa z iných dôvodov vyhýbajú lepku.
Nutriz M IC je jedinečnou kombináciou niekoľkých derivátov ryže:
- Sušený ryžový sirup: táto zložka je prirodzene sladká a dodáva Nutrizu M IC jeho charakteristickú sladkosť. Sušený ryžový sirup sa vyrába z kvasiacej ryže, ktorá sa potom koncentruje v sirupovej forme.
- Ryžový škrob: prispieva k štruktúre zmesi a získava sa z ryžových zŕn. Ryžový škrob je známy svojimi zahusťovacími vlastnosťami, ktoré pomáhajú dosiahnuť požadovanú konzistenciu výrobku.
- Ryžová múka: Táto jemne mletá forma ryže zvyšuje výživovú hodnotu zmesi a dáva Nutrizu M IC univerzálnosť, ktorá sa dá použiť v rôznych kulinárskych aplikáciách.
Kakao je už po stáročia cenené pre svoje chuťové vlastnosti, ale moderný výskum a širšie využitie ukázali, že môže priniesť celý rad ďalších výhod. Kakao je bohaté na flavonoidy, čo sú prírodné zlúčeniny. Tieto látky vyhľadávajú všetci, ktorí majú záujem o aktívny životný štýl. Kakao je prírodným zdrojom viacerých dôležitých minerálov vrátane železa a horčíka. Kakao obsahuje aj veľké množstvo vlákniny. Vláknina pomáha regulovať trávenie a môže prispieť k pocitu sýtosti, čo je užitočné pre udržanie zdravej telesnej hmotnosti. Prirodzená výrazná chuť kakaa je mierne horká a zemitá, čo z neho robí univerzálnu prísadu do mnohých druhov jedál.
Pokyny na prípravu
- 50 g (3 vrchovaté polievkové lyžice) zalejte potrebným množstvom horúcej vody (odporúča sa 100-120 ml), dobre premiešajte a nechajte 2 minúty odstáť.
- Množstvo vody upravte podľa požadovanej hustoty kaše.
Výživové informácie
100 g | Natural | Kakao |
Energetická hodnota | 1551 kJ / 367 kcal | 1535 kJ / 364 kcal |
Tuky | 4,4 g | 4,7 g |
- z toho Nasýtené mastné kyseliny | 1 g | 1,3 g |
Sacharidy | 70 g | 67,1 g |
- z toho cukry | 4 g | 3,9 g |
Vláknina | 6,9 g | 8,1 g |
Bielkoviny | 8,8 g | 9,2 g |
Soľ | 0,22 g | 0,2 g |
Zloženie:
- Prírodné: bezlepkové ovsené vločky (74 %), NUTRIZ (stabilizovaná zmes ryžového sirupu, ryžového škrobu a ryžovej múky), sladidlo erytritol, soľ.
- Kakao: bezlepkové ovsené vločky (69 %), NUTRIZ (stabilizovaná zmes sušeného ryžového sirupu, ryžového škrobu a ryžovej múky), sladidlo erytritol, kakao holandského typu (5 %), soľ.
Informácie
- Potravina.
- Skladujte na chladnom a suchom mieste.
- Chráňte pred priamym slnečným svetlom.
- Výroba je certifikovaná podľa normy ISO 22000:2018.
- GMO: Výrobok neobsahuje GMO a nebol vyrobený z geneticky modifikovaných surovín v súlade s požiadavkami nariadení (ES) 1829/2003 a 1830/2003.
- Ionizácia: výrobok nebol ošetrený ionizujúcim žiarením v zmysle smernice Európskeho parlamentu a Rady 1999/2/ES v znení nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1137/2008.